essay writer
বাগেরহাটে স্বামীকে শ্বাসরোধ করে হত্যা, দুই জনের ফাঁসির আদেশ [21:46]      |   আখাউড়ার ৩০টি গ্রামের মানুষ পানিবন্দি [21:38]      |   অসদাচরণ ও অপব্যবহারের দায়ে দুদকের ২ কর্মকর্তা বরখাস্ত [21:20]      |   গাজীপুরে ৪০ হাজার ইয়াবা উদ্ধার, গ্রেফতার ২ [21:05]      |   আম পাড়া কে কেন্দ্র করে ৮ বছরের শিশু খুন [20:45]      |   বড়পুকুরিয়া কয়লা খনিতে অবরোধের ৯ম দিন, শ্রমিকদের কঠোর কর্মসূচি ঘোষণা [20:23]      |   নাটোরে র‌্যাবের অভিযানে ১২ মাদক ব্যবসায়ী ও সেবনকারী আটক [20:16]      |   গার্ড অব অর্নারে জাতীয় পতাকা মিললো না বীর মুক্তীযোদ্ধার ভাগ্যে [15:35]
রাজশাহী | সোমবার | মে 21, 2018 | 7 জ্যৈষ্ঠ, 1425

th2

QUESTION 1 Which two options are business passitdump 70-483 dumps requirements in the retail vertical market? (Choose two.) A. Supply chain agility B. Customer experience transformation C. Customer intimacy D. Increase employee productivity E. Collaborative customer experience Correct Answer: AD

QUESTION 2 Which two are benefits of the Cisco Unified passitdump 70-486 dumps Communications Mobile Solutions? (Choose two) A. Ability to join Cisco WebEx meetings remotely with a variety of smart phones B. Implementing the Cisco Unified Wireless IP Phone 7925G-EX as a full-featured GSM phone C. Ability to keep mobile/cellular costs under control D. Ability to avoid all cellular charges E. Deployment simplicity Correct Answer: AC

QUESTION 3 The Finance manager of an organization is concerned about switching their existing PBX to IP. Which response describes the value of the Collaboration Architecture? A. Cisco and Cisco Partners have vast experience passitdump 70-487 dumps in smooth migration scenarios. Deployment has no risks B. Collaboration Architecture is much more than just IP telephony. A fully-deployed solution optimizes business processes and enhances customer satisfaction. C. Our competitors are sticking to PBX solution and are losing market share Collaboration is a risk-free approach. D. Our solutions create a satisfied workforce, which results in higher productivity. Correct Answer: B

QUESTION 4 Which sequence of steps is correct for mapping business drivers with collaboration solutions? A. Ask questions; present collaboration solution; passitdump 70-488 dumps map business drivers with collaboration solutions; aggregate the business drivers. B. Ask questions; map business drivers with collaboration solutions; aggregate the business drivers; present collaboration solution. C. Ask questions; map business drivers with collaboration solutions; present collaboration solution; aggregate the business drivers. D. Ask questions; aggregate the business drivers; map business drivers with collaboration solutions; present collaboration solution. Correct Answer: D

QUESTION 5 Which two options are typically included in a Cisco passitdump 70-494 dumps Collaboration Architecture services proposal? (Choose two.) A. Competitive assessment B. Collaboration dashboard services C. End-user documentation services D. Compliance strategy consulting services E. Medianet-readiness assessment services Correct Answer: AE

QUESTION 6 Which three options are benefits of Cisco Prime Collaboration? (Choose three.) A. It enables automatic monitoring and repair of passitdump 70-532 dumps Cisco devices and software applications. B. It enables comprehensive monitoring and diagnostics for Cisco Unified Communications and Cisco Telepresence systems. C. It provides historical reporting and trending on Collaboration business metrics. D. It verifies whether the network is secure and efficient. E. It reduces the expertise needed to manage changes that occur when the network is operational. F. It ensures consistent configurations by passitdump 70-533 dumps increasing the per-user configuration time. Correct Answer: BCE

QUESTION 7 Where will an account manager find the largest source of case studies, whitepapers, demos, and vertical- oriented Information around Cisco Collaboration? A. Collaboration Use Case B. QuickStart for Cisco Collaboration C. Cisco Competitive Edge Portal D. Steps to Success E. Cisco Collaboration business case Correct Answer: E

QUESTION 8 Which two collaboration strategies address passitdump 70-534 dumps today\'s business challenges? (Choose two.) A. Ensure the security of voicemail messages B. Establish a trust relationship and maintain customer intimacy at a distance C. Ensure an effective environment to store an increasing amount of input information D. Improve routine task automation with dedicated tools and systems E. Manage and support the blurring border between the work and personal worlds Correct Answer: DE

QUESTION 9 Which Cisco Telepresence product series passitdump 70-595 dumps exemplifies simple-to-use immersive collaboration? A. Profile Series B. EX Series C. MX Series D. TX Series Correct Answer: D

QUESTION 10 Which tool offers a blueprint for designing and deploying a full-service, comprehensive network to support business needs? A. Cisco Smart Business Roadmap B. Cisco Collaboration Use Case Tool C. Cisco Steps to Success D. Cisco Smart Business Architecture Correct Answer: D

QUESTION 11 Which option is a next-generation agent and passitdump 70-673 dumps supervisor desktop that offers a user-centric design to enhance customer care satisfaction along with a collaborative experience? A. Cisco WebEx B. Cisco SocialMiner C. Cisco Finesse D. Cisco Jabber Correct Answer: C

QUESTION 12 Which option provides sophisticated and distributed ACD, IVR, CTI, and agent and desktop services in a single server? A. Cisco Unified MeetingPlace B. Cisco Unified Customer Voice Portal C. Cisco Unified Contact Center passitdump 70-686 dumps Enterprise D. Cisco Unified Contact Center Express Correct Answer: D

QUESTION 13 Which feature in Cisco WebEx is the most important differentiator compared to other vendors in the collaboration technology? A. Cisco WebEx is always installed on-premises B. With an account, everyone can join Cisco WebEx meetings. C. Web conferencing service is delivered over a proprietary network, which is optimized for security, performance, and reliability. D. Cisco WebEx could be installed or collocated with Cisco Unified Communications Manager Correct Answer: C

QUESTION 14 Which of the following is a main business passitdump 70-695 dumps requirement in the financial services industry? A. Reduce time to market for new innovative financial products B. Integration of financial trading applications at the desktop C. Customer retention D. High-performance trading E. Lower IT expenses through virtualization Correct Answer: D

QUESTION 15 Which company stakeholder may ask questions relating to improving resource efficiency while maintaining regulatorycompliance during evaluation of a new architecture or strategy? A. Chief Financial Officer B. Chief Information Officer C. Chief Executive Officer D. Vice President Correct Answer: B

QUESTION 16 Mobile workers and teleworkers do not have passitdump 70-696 dumps direct access to coworkers, but they must engage with them regularly. Which three collaboration tools benefit these workers? (Choose three.) A. Cisco Video Conferencing B. Cisco Unified Communications C. Cisco Unified Contact Center Express D. Cisco Emergency Responder E. Cisco Jabber Correct Answer: ABE

QUESTION 17 Which two options are differentiators of the Cisco Collaboration Architecture? (Choose two.) A. Collaboration tools are set up all at once B. Ability of Cisco to integrate with many other passitdump 70-697 dumps collaboration solutions C. Integration of Cisco Presence into the solution D. Business-to-business extensibility E. Prestige of the solution Correct Answer: BD

QUESTION 18 Which option represents an organizational change objection? A. We are expanding and acquiring new business. This is the wrong time to switch to collaboration. B. How can we justify the fact that it is far more passitdump 70-698 dumps expensive than upgrading our existing solution? C. How can a collaboration architecture help reduce our operating expenses? D. A migration is impossible without high costs or operational fallouts. Correct Answer: A

QUESTION 19 Which statement is an important selling point passitdump 70-744 dumps for Cisco against Avaya? A. Cisco has acquired more than 100 innovative companies. B. Cisco can offer a complete end-to-end solution. C. Cisco supports deskless workers. D. Cisco is well respected and is the proven leader in collaboration. Correct Answer: B

QUESTION 20 Which statement describes the Cisco strategy for Cisco Telepresence? A. Cisco Telepresence is personal, single-purpose, and immersive. B. Cisco Telepresence is a pure, high-end videoconferencing solution. C. Cisco Telepresence is personal, multipurpose, and immersive. D. Cisco Telepresence is low-cost video for passitdump 70-980 dumps everyone, everywhere. Correct Answer: C

QUESTION 21 You are discussing unified communications applications with a customer. The same customer has also been approached by ShoreTel. The customer feels that the ShoreTel solution lacks complexity and is easy to use. Which response is best in this situation? A. Cisco provides a converged architecture that is passitdump 712-50 dumps simple and easy to use. B. Cisco provides a complete solution and superior applications, therefore the complexity increases. C. The Cisco solution is complex, but Cisco has certified partners to provide practical advice and hands- on expertise. D. Cisco continuously enhances interfaces to simplify system administration and provide ease-of- use. Correct Answer: D

QUESTION 22 What is the outcome of mapping the collaboration maps passitdump 74-343 dumps to the Cisco Collaboration Architecture? A. Identify the completion of an architecture roadmap B. Identify sources for additional revenue C. Identify the starting point of an architecture roadmap D. Identify which elements of the Cisco solutions are needed to build an architectural roadmap for customer requirements Correct Answer: D

QUESTION 23 Which three statements are reasons why customers consider Cisco as their collaboration solutions partner? (Choose three.) A. The Cisco collaboration portfolio is built on open passitdump 74-409 dumps standards and stands for collaboration interoperability. B. The Cisco collaboration portfolio is exclusive to software rather than hardware solutions. C. The Cisco collaboration portfolio is creatively designed with a single solution model that fits all customer choices. D. Cisco has the most comprehensive collaboration portfolio and flexible delivery model offerings in the market. E. Cisco is the market leader with the best-in-class telephony, conferencing, and video solutions. F. The Cisco comprehensive and flexible collaboration passitdump 74-678 dumps portfolio is lowest-priced option when compared to competitors Correct Answer: ADE

QUESTION 24 Which two of the following are reasons why it is important to clearly understand a customer\'s business model when preparing the Cisco Collaboration Architecture proposal for that customer? (Choose two.) A. It unveils the weaknesses of the customer\'s business model B. It defines CapEx and OpEx parameters for easier definition of value proposition. C. It presents how collaboration can increase efficiency and value creation. D. It helps to show how to improve ROI and TCO, and align them with Cisco Collaboration Architecture. E. It helps to link Cisco Collaboration Architecture passitdump 98-365 dumps directly to that business model Correct Answer: CE

QUESTION 25 Which three options are assessment types for gap analysis? (Choose three.) A. Architectural assessments B. Operational assessments C. Business assessments D. Outsourcing assessments E. Technology assessments F. Virtualization assessments Correct Answer: ABE

QUESTION 26 Once you define the customer\'s value chain, you passitdump 98-367 dumps will be able to identify departments managing core processes where the Cisco Collaboration Architecture will bring highest business value. Which two of the following departments typically manage core processes? (Choose two.) A. Procurement B. Sales and Marketing C. Logistics and Operations D. HR Management E. Research and Development Correct Answer: BC

QUESTION 27 Which three options are ways that customers benefit from the Cisco Technology Developer Program? (Choose three.) A. Opportunity to participate in Cisco research and development to develop next-generation Cisco Collaboration solutions B. Exponentially expands the number and quality of rich, new business solutions C. Display the Cisco Compatible logo in association with their product offering D. Faster more successful deployments E. Complete access to Cisco technologies and support resources Correct Answer: ABC

QUESTION 28 Which two statements about how PBX architectures compare to passitdump 98-368 dumps Cisco Unified Communications are true? (Choose two.) A. A PBX architecture offers advanced, integrated applications such as presence and integrated video. B. Cisco Unified Communications offers advanced, integrated applications such as presence and integrated video. C. Cisco Unified Communications provides historical reporting, unlike traditional PBXs. D. Cisco Unified Communications decreases costs of MACs E. A PBX offers increased security. Correct Answer: BD

QUESTION 29

2222

th2

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>